۱) ابتدا میوه وسبزیجات رابا اب سالم شستشو دهید تا مواد زائد و گل و لای نداشته باشد .
۲) درداخل ظرفی ؛ به ازای هر لیتر اب ۵-۳قطره مایع ظرفشوئی ریخته وبه مدت ۵دقیقه میوه وسبزی رادران قرار دهید .هدف ازاین اقدام جداشدن تخم انگلهاوته نشینی انه درظرف اب است .
۳)سپس میوه وسبزی را به ارامی از ظرف برداشته ودر ظرف دیگری با مقداری اب شستشودهید ؛چنانچه دقت بعمل نیاید تخم انگل از سبزی جدا نمی گردد.
۴)درادامه باکمک محلول ضد عفونی کننده در دسترس (قابل تهیه ازداروخانه )طبق دستور ماده مزبور ؛میوه وسبزی را ضدعفونی نمائید .در این مرحله باکتریهای موجود در سبزی از بین خواهند رفت
۵)در پایان میوه وسبزی رابااب سالم به خوبی شستشو داده ومصرف نمائید.
۶)با استفاده ازپاک کننده ؛تخم انگل از بین می رود ؛وبا استفاده از ماده ضدعفونی کننده میکروبها نابود می گردند .هیچکدام از این دو مرحله قابل حذف یا جایگزین نیست ؛ضمن اینکه انجام این دو مرحله بصورت همزمان غیرعلمی است .
درمانگاه دانشگاه