پیام بهداشتی هفته(رابطه مصرف سبزیجات و میوه ها در کاهش بیماریها)
01 02 2008
کد خبر : 3333766
تعداد بازدید : 125
آیا می دانید : سبزیجاتی مثل گل کلم و کلم در کاهش سرطان روده مؤثر است . البته در صورتی که این گیاهان ریز ، جویده ، پخته پردازش و هضم شوند. از طرفی آنهایی که به خوردن سبزی علاقه دارند کمتر دچار بیماری قلبی می شوند بر اساس تحقیق در دانشگاه هاروارد بانوانی که روزانه یک هویج بزرگ بخارپز می خورند 70-40% کمتر دچار سکته مغزی می شوند خصوصا" اگر هویج پخته بصورت پوره مصرف شود آنتی اکسیدان و کربنیک اسید آن که از موارد مورد نیاز بدن است 34 % افزایش می یابد ، هویج پخته در برابر هجوم ملکولهای بیماری زا به ویژه سرطان مقاومت می کند .گوجه فرنگی نیز به دلیل داشتن لکوپن به عنوان یک ضد سرطان معرفی شده است . مصرف توت فرنگی نیز در کاهش کلسترول خون مؤثر است بسیاری از اساتید تغذیه مصرف یک فنجان گندم پخته و نصف یک گریپ فروت را نیز برای پیشگیری از انواع سرطانهای گوارش و کاهش کلسترول خون پیشنهاد می کنند . همچنین مصرف روزانه دو عدد سیب به دلیل وجود پکتین موجب کاهش کلسترول خون (LDL ) می گردد .
دسته بندی :
خبرها