توصیه های تغذیه ای برای مصرف ادویه جات
دربعضی از گیاهان موادی وجود دارد که مصرف اتها سبب بروز خواص درمانی می شود.بطور مثال دارچین سبب افت قند خون می شود .زنجبیل در درمان تهوع واستفراغ استفاده شود و فلفل تند برای کاهش التهاب راههای هوائی .زیره ؛رازیانه ونعناع برای درمان ناراحتی های معده وریشه شیرین بیان برای درمان زخم معده بکار می رود .در بعضی کشورها مانند المان تقریبا داروهای گیاهی در بسیاری از بیماریها جای داروهای شیمیائی را گرفته اند.البته لازم به ذکر است ؛بطور مطمئن مصرف مقادیر کم ادویه در غذای روزانه می تواند در درازمدت اثر مثبت وموثری بر روی سلامت ما داشته باشد.
مرکز بهداشت ودرمان دانشگاه