در این کارگاه فرآیند ساخت غذای مصنوعی آبزیان از آماده سازی اولیه نمونه ها تا مراحل پخت و افزودن ترکیبات ریز مغذی و چگونگی انجام این فرآیندها در تولید غذای اکسترودر در تولید غذای آبزیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
![](/documents/39059/2526514/photo_2016-03-01_17-31-01.jpg/319ea178-7597-b890-7ab8-76f53dbbbf99?t=1686780456169&download=true)
کارگاه آموزشی فناوری های نوین در تولید غذای آبزیان برگزار شد
01 03 2016
کد خبر : 3281672
تعداد بازدید : 481
کارگاه آموزشی فناوری های نوین و اکسترودرها در تولید غذای آبزیان با سخنرانی Thomas Runde از شرکت Tietjen و با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان، محققین و علاقمندان حوزه شیلات در سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی برگزار شد.
دسته بندی :
اسلایدر خبرهای سایت اصلی
خبرها