کارگاه آموزشی ملی " آشنایی با استانداردهای برنج و ارزیابی کیفیت آن" توسط گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه گیلان و با همکاری موسسه تحقیقات برنج کشور صورت گرفته و حامیان آن معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی گیلان، اداره کل استاندارد گیلان، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، انجمن مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون ایران، اتحادیه تعاونی تولیدکنندگان برنج کشور و شرکت شهرکهای صنعتی گیلان (خوشه صنعتی شالیکوبی) در تالار حکمت دانشگاه برگزار شد.
در افتتاحیه این کارگاه دکتر رضا ابراهیمی آتانی معاونپژوهش و فناوری دانشگاه،دکتر محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مهندس قریبی مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان برنج استان و مهندس ادیبی مجری طرح برنج وزارت جهاد کشاورزی سخنانی را ارائه نمودند همچنین دکتر سید حسین پیمان دبیر کارگاه طی سخنانی اهداف کارگاه و اهمیت آن را بیان کرد.
تعداد 105 نفر از صاحبان صنعت شالیکوبی کشور، کارشناسان سازمانهای جهادکشاوری و نیز کارشناسان شرکت طبیعت و برخی شرکتها و آزمایشگاههای تخصصی برنج از استانهای گیلان، مازندران، گلستان و خوزستان، تهران ، البرز و خراسان رضوی در این کارگاه شرکت نمودند.
این کارگاه دو روزه در روز چهارشنبه 23 آذر ماه 1401 با رونمایی از سیستم ارزیابی ویژگی های ظاهری غلات و و امضای قرارداد طراحی و ساخت سیستم مناسب برنج برای موسسه تحقیقات برنج کشور ادامه داشته و روشهای آزمایشگاهی ارزیابی کیفیت برنج بطور عملی تدریس خواهد شد.