کتاب تغذیه ورزشی (مقدمه ای بر تولید انرژی و عملکرد ورزشی) اثر آسکرای. جاکندروپ و مایکل گلیسون با ترجمه دکتر حمید محبی استاد گروه فیزیولوژی ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان و همکاران در 564 صفحه از سوی انتشارات حتمی منتشر شد.
این کتاب ترجمه اثری با عنوان: Sport Nutrition: An Introduction to Energy Production and Performance در 13 فصل و 5 پیوست و واژه نامه تخصصی با عناوین: « اصول کلی تغذیه»، «منابع سوخت عضله و متابولیسم فعالیت ورزشی»، «انرژی»، «تخلیه معده ای، هضم و جذب»، «کربوهیدرات ها»، «چربی»، «پروتئین و اسیدهای آمینه»، «نیاز به آب و تعادل مایعات بدن»، «ریز مغذی ها: ویتامین ها و مواد معدنی»، «مکمل های غذایی»، «کنترل وزن»، «اختلالات تغذیه ای در ورزشکاران»، «تغذیه و عملکرد ایمنی در ورزشکاران» نوشته شده است.