گزارش برگزاری اولين کارگاه ملی آشنايی با استانداردهای برنج و ارزيابی کيفيت آن

09 02 2008
کد خبر : 3333631
تعداد بازدید : 105
بنام خدا اولين کارگاه ملي آشنايی با استانداردهای برنج و ارزيابی کيفيت آن تاریخ برگزاری: سه شنبه و چهار شنبه 9 و10 بهمن ماه 1386 برگزار کنندگان: قطب علمی برنج کشور( دانشگاه گيلان) و مؤسسه تحقيقات برنج کشور و اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان حمایت کنندگان: پژوهشگاه استاندارد، دفتر برنج و حبوبات وزارت جهاد کشاورزی، دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی مکان: دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گيلان - موسسه تحقیقات برنج کشور اهميت برگزاری کارگاه کيفيت و استاندارد اغلب محصولات کشاورزی کشور به دليل عدم رقابت و البته برخی مشکلات ساختاری در سطح پایینی می باشد. برخوردار بودن از ويژگيهايی نظير استاندارد و کيفيت کالا، نقش بسيار مهمی در تجارت جهانی محصولات کشاورزی ايفا می کند. برای رسیدن به این امر مهم، ارائه آموزشهای تخصصی برای ارتقاء عملکرد پژوهشگران، مديران و کارشناسان دست اندر کار برنج و همچنین صاحبان صنایع مرتبط بسيار ضروری می باشد. در اين کارگاه تلاش شد تا با انتقال يافته های عملی و مبانی علمي، ويژگيهای لازم و امکانات و ابزار مورد نياز برای استاندارد نمودن محصول برنج و نيز ارزيابی کيفيت محصول و سيستم عمل آوری آن ارائه شود. آشنايی با کیفیت تبدیل شلتوک به برنج سفید و استانداردهای ملی موجود در ارتباط با برنج از ديگر مباحث دوره بود. اهداف کارگاه آموزشی - آشنا سازی کارشناسان با استانداردهای موجود برنج - زمينه سازی برای پياده کردن استاندارد های موجود - آموزش روشهای ارزیابی کیفیت برنج (در بخش های کيفيت تبديل، کيفيت‌ پخت‌ و کيفيت‌ غذايی ) - آشناسازی شرکت کنندگان با امکانات و تجهيزات کنترل کيفيت برنج - زمینه سازی برای برای استاندارد نمودن کارخانه های شالیکوبی در مجموع 42 نفر از اساتید دانشگاه، محققین وزارت جهاد کشاورزی و کارشناسان ستادی وزارت جهاد کشاورزی و سازمانهای جهاد کشاورزی استانهای برنج خیز و همچنین صاحبان کارخانه های شالیکوبی کشور (مجموعا از 14 استان کشور) در این کارگاه حضور داشتند. در مراسم افتتاحیه کارگاه جناب آقای دکتر طاولی مشاور محترم استاندار، آقای دکتر شهدی ریاست موسسه تحقیقات برنج کشور، آقای مهندس ناصحی مدیر کل دفتر برنج و حبوبات وزارت جهاد کشاورزی، آقای مهندس سید محمدی ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و آقای مهندس یوسفی مدیر کل استاندارد تحقیقات صنعتی استان شرکت داشتند. کارگاه در عصر روز چهارشنبه 10 بهمن ماه به پایان رسید. در انتها از حمایتهای بی دریغ مسئولین محترم دانشکده کشاورزی بویژه آقای دکتر محمدی ریاست محترم دانشکده و مهندس توکلی معاون محترم اداری و مالی دانشکده برای برگزاری کارگاه فوق تشکر و قدردانی گردد.
دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.