گزارش برگزاری کارگاه آموزشی صنایع دستی دریایی( 23-11 آذرماه 85) در دانشگاه گیلان

17 12 2006
کد خبر : 3343185
تعداد بازدید : 65
گزارش برگزاری کارگاه آموزشی صنایع دستی دریایی( 23-11 آذرماه 85) در دانشگاه گیلان

نخستین جلسه برنامه ریزی کارگاه آموزشی صنایع دستی با حضور معاونین پژوهشی واجرایی مرکز ملی اقیانوس شناسی در دفتر معاونت محترم پژوهشی دانشگاه گیلان در تاریخ 10/8/85 برگزار گردید.در این جلسه مقرر شد کارگاه مورد نظر آذر ماه 85 در دانشگاه گیلان برگزار گردد . گام اول،  مطالعات مقدماتی در خصوص جایابی و تشکیل جامعه هدف بود که.در این راستارایزنی باروسای محترم دانشکده های علوم پایه، فنی ، علوم انسانی ، کشاورزی صورت پذیرفت و در نهایت مکان نسبتاً مناسبی در سازمان مرکزی شماره 1 دانشگاه واقع در خیابان ملت انتخاب گردید. گام دوم برای تشکیل کارگاه، دعوت از هنر جویانی علاقه مند و آشنا به ساخت صنایع دستی بودکه بایددر راستای هدف برگزاری این دوره آموزشی طبق قرارداد فیمابین در دو مورد ذیل انجام پذیرد: 1- توسعه گسترش صنایع دستی دریایی در مناطق ساحلی شمال کشور توسط بانوان. 2- توسعه مهارتهای فنی و حرفه ای دریایی برای بانوان بومی منطقه گیلان. بر این اساس طی مذاکراتی با سازمان صنایع دستی استان گیلان، 8 نفر از مربیان آن سازمان جهت شرکت در کارگاه دعوت به عمل آمد همچنین با هماهنگی سازمان تیلیغات اسلامی و جهاد دانشگاهی و امور اداری دانشگاه تعداد 4 نفر از بانوان کارمند جهت حضور در کارگاه معرفی شدندو طی درخواست همکاری از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تشکلهای دانشجوئی، 7 نفر از دانشجویان مستعد و علاقه مند به صنایع دستی به جمع دعوت شدگان پیوستند .  این کارگاه آموزشی با تعداد 19 نفر از هنرجویان علاقه مند در تاریخ 11/9/85 آغاز به کار کرد. جلسه افتتاحیه کارگاه آموزشی ساعت 30/9 صبح با حضور مدعوین محترم در محل تالار اجتماعات دانشکده فنی برگزار گردید. بر اساس پیش بینی و با مساعدت مشاور محترم استاندار گیلا ن به منظور آشنایی با اهداف کارگاه ،تعدادی از بانوان مشاور دستگاههای اجرائی دولتی در جلسه افتتاحیه حضور یافتند تا در آینده جهت کمک به اقتصاد خانواده ها و توسعه رفاه خانوادگی و در نهایت توسعه اجتماعی و همچنین ارتقاء نقش زنان در جوامع بومی و سنتی که جزء اهداف برگزاری کارگاه اعلام گردید، هماهنگی های لازم استانی و منطقه ای انجام پذیرد و کارگاههای مشابه با تصدی دفاتر امور بانوان  مشاور دستگاههای اجرائی در سطح استان برگزار گردد.

درادامه این مراسم که جمعی از اعضاء هیأت علمی ،معاونت محترم آموزشی دانشگاه ،رؤسای دانشکده ها ،مدیر دفتر ریاست و هنر جویان حضور داشتند جناب آقای دکتر چگینی رئیس مرکز ملی اقیانوس شناسی  و سرکار خانم دکتر تحریری نیک صفت نماینده مردم رشت طی سخنانی درباره ضرورت برگزاری چنین کارگاهی سخن گفتند. کارگاه آموزشی از صبح روز یکشنبه 12/9/85 با حضور هنرجویان و مجری طرح و همکاران ایشان در مکان یاد شده تشکیل گردید. هنر جویان ابتدا با ساخت کارهای حجمی با صدف آشنا شده، به برش، پرداخت و نازک کاری بر روی  صدف پرداختند و طی 9 روز در گروههای 2 نفره و 3 نفره برای ساخت یک تابلوی تزئینی همکاری نمودند . جلسه اختتامیه روز چهارشنبه 22/9/85 با تشکیل نمایشگاه آثار هنر جویان از ساعت 16-12 در محل دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید این جلسه با خیر مقدم معاونت محترم پژوهشی دانشگاه آغاز گردید .سخنرانی آقایان: دکتر علیزاده معاون پژوهشی مرکز ملی اقیانوس شناسی، مهدی پور رئیس سازمان میراث فرهنگی و جهانگردی و صنایع دستی از دیگر برنامه های مراسم بود. سپس گزارش کار 10 روزه کارگاه ارائه شد و در پایان جلسه گواهینامه حضور در کارگاه به هنرجویان اهداء گردید.بازدید از نمایشگاه هنر جویان، پایان بخش برنامه بود. خاطر نشان می شود در حاشیه نمایشگاه، جلسه تبادل نظر با حضور نماینده مرکز ملی اقیانوس شناسی، نمایندگان سازمان میراث فرهنگی و جهانگردی و صنایع دستی و معاونت محترم پژوهشی دانشگاه و سایر همکاران دانشگاهی تشکیل و  توافق هایی برای ادامه همکاریها صورت گرفت. در ضمن گزارش برگزاری این کارگاه به وسیله رسانه های گروهی مانندصدا وسیمای مرکز گیلان،روز نامه ًگیلان امروز درتاریخ 13/9/85 و خبرگزاری دانشجویان ایران مورخ 12/9/85 با کد: 16367 به اطلاع عموم رسید.     روابط عمومی دانشگاه گیلان

دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

27 08 2022

ترجمه کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان

کتاب سیستم ها و تجهیزات تکنولوژی فرایند ترجمه دکتر ناز چائی بخش لنگرودی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه گیلان و لیلا ارشادی افشار، ریحانه رحیم‌پور لنگرودی و سید مهدی میرباهوش توسط اداره چاپ و نشر دانشگاه گیلان منتشر شد. این کتاب ترجمه چاپ سوم این اثر تألیف دکتر چارلز ای توماس است که نتیجه سال‌ها تحقیق وی در زمینه تکنولوژی فرایند و آموزش تکنسین‌ها و کتابی منحصربه‌فرد برای تقویت استراتژی‌های یادگیری دانشجویان است. این کتاب شامل موضوعات کاربردی مورد استفاده در صنایع بوده و در آن با استفاده از تصاویر و دیاگرام‌های مفید و اطلاعاتی کاملاً به‌روز در زمینه سیستم‌ها و تجهیزات صنعتی، به افزایش اطلاعات و دانش مخاطبین پرداخته شده است. این کتاب با توجه به مطالب مندرج در آن، مرجع بسیار خوبی برای تکنسین‌های شاغل در صنایع و افرادی است که در حال یادگیری اصول و مفاهیم تکنولوژی فرایند هستند تا به آسانی با سیستم ها و عملیات واحدهای فرایندی نظیر مبدل‌های حرارتی، برج‌های خنک‌کن، برج های تقطیر، دیگ‌های بخار، ابزار دقیق، کوره‌ها، راکتورها و ... آشنا شوند. همچنین این کتاب به‌عنوان یک کتاب درسی برای دوره کارشناسی در رشته‌های مهندسی توصیه می‌شود.  

09 08 2022

موفقیت نشریات علمی دانشگاه گیلان در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، از مجموع 18 نشریه علمی دانشگاه گیلان، 3 نشریه علمی موفق به کسب رتبه "بین المللی" و 2 نشریه موفق به کسب رتبه "الف" شده اند؛ همچنین 12 نشریه علمی حائز رتبه "ب" شده و  یک نشریه رتبه "ج" را به دست آورده است. شایان ذکر است دو نشریه Caspian Journal of Environmental Sciences (CJES) و Journal of Mathematical Modeling (JMM) برای دومین سال متوالی موفق به کسب رتبه "بین المللی" شده و نشریه "علوم و تحقیقات بذر ایران" برای سومین سال متوالی رتبه "الف" را از آن خود کرده است، همچنین نشریه "تحقیقات تولیدات دامی" برای دومین سال متوالی رتبه "الف" را به دست آورده و نشریه انگلیسی زبان Journal of Algebra and Related Topics برای اولین بار مورد ارزیابی کمیسیون قرار گرفته و رتبه "بین المللی" را کسب نموده است. روابط عمومی دانشگاه گیلان این موفقیت علمی را به کلیه دست اندرکاران، عوامل اجرایی، اعضای گروه دبیران نشریات فوق الذکر و جامعه دانشگاهی دانشگاه گیلان تبریک می گوید.   قابل ذکر است علاقه مندان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://journals.guilan.ac.ir اطلاعات تکمیلی در خصوص هر یک از نشریات را دریافت نمایند.

25 07 2022

قرار گرفتن دانشگاه گیلان در میان برترین های نظام رتبه بندی موضوعی ISC

مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، رتبه بندی دانشگاه های جهان را در سال 2021 بر اساس حوزه های موضوعی منتشر نمود. در این رتبه بندی 42 دانشگاه از ایران حضور دارند که در حوزه های مختلف موضوعی حائز رتبه شده اند. رتبه دانشگاه گیلان بدین قرار است: حوزه علوم کشاورزی (600-501)، ریاضیات (700-601)، مهندسی عمران (300-251)، مهندسی مکانیک (350-301)، مهندسی مـواد ( 700-601) و کشاورزی، جنگلـداری و شیلات ( 300-251). در این رتبه بندی، کلیه حوزه های موضوعی در 6 رده اصلی و  39 زیر رده قرار می گیرد. 6 رده اصلی در این نظام رتبه بندی عبارت است از: علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی. در رتبه بندی موضوعیISC، دانشگاه های هدف به منظور رتبه بندی در هر حوزه موضوعی، دانشگاه هایی هستند که به لحاظ تعداد انتشارات در آن حوزه جزو 700 دانشگاه اول جهان باشند و در بازه زمانی سه ساله، حداقل 150 مدرک در هر حوزه موضوعی منتشر نموده و در پایگاه InCite ثبت شده باشد. این رتبه بندی بر اساس سه معیار کلی پژوهش (70 امتیاز) ، فعالیت های بین المللی (15 امتیاز) و نوآوری(15 امتیاز)  انجام می گیرد. معیار پژوهش به دلیل اهمیتی که دارد بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است.