Faculty Profile

Haniyeh Rostamzad

Assistant Professor

Update: 2025-10-03
Fa

Haniyeh Rostamzad

دانشکده منابع طبيعي / شيلات

Articles Faculty

Journal Paper

  1. "Study of the properties of low-fat silver carp kebab bite with Xanthan gum"
    1- محدثه اسمعیل زاده ویشکائی 2- هانیه رستم زاد 3- آریا باباخانی
    Aquatic Animals Nutrition, 2023
  2. "Preparation and characterization of wound healing hydrogel based on fish skin collagen and chitosan cross-linked by dialdehyde starch"
    1- فاطمه ولی پور 2- اسحق زکی پور رحیم آبادی 3- هانیه رستم زاد
    International Journal of Biological Macromolecules, 2023
  3. "Effect of different extraction conditions on phlorotannin content and antioxidant activity of extract from brown algae (Sargassum angustifolium)"
    1- علیرضا هدهدی 2- آریا باباخانی 3- هانیه رستم زاد
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2022
  4. "An Overview on Bioactive Properties of Phlorotannin Compounds from Marine Brown Algae"
    1- علیرضا هدهدی 2- آریا باباخانی 3- هانیه رستم زاد
    Science Cultivation, 2021
  5. "Optimization of the extraction of antioxidant compounds from brown algae Sargassum angustifolium in the Persian Gulf by response surface methodology ("
    1- نیلوفر آقاجانپور 2- آریا باباخانی 3- هانیه رستم زاد
    -, 2020
  6. "Extraction of brown alga Sargassum angustifolium and evaluation of its phlorotannin compounds and antioxidant properties"
    1- علیرضا هدهدی 2- آریا باباخانی 3- هانیه رستم زاد
    -, 2020
  7. "Strengthening the Physical and Mechanical Properties of Biodegradable Film of Carrageenans Using Nanoclay"
    1- ساجده لسانی 2- هانیه رستم زاد 3- اسحق زکی پور رحیم آبادی 4- آزاده سلیمی
    -, 2020
  8. "Shelf life of refrigerated silver carp, Hypophthalmichthys molitrix, fillets treated with chitosan film and coating incorporated with ginger extract"
    1- هانیه رستم زاد 2- رضا عباسی 3- عرفان اکبری 4- زینب فکوری
    Caspian journal of environmental science, 2019
  9. "Effect of Green Algae, Ulva intestinalis on Antioxidant Activity of Pasta"
    1- هانیه پورقاسم 2- آریا باباخانی 3- هانیه رستم زاد
    Journal of fisheries, 2018
  10. "Production and evaluation of microcapsules containing omega-3 to enrich tomato sauce"
    1- هانیه رستم زاد 2- آریا باباخانی 3- زینب فکوری 4- محدثه اسمعیل زاده ویشکائی
    علوم آبزی پروری, 2023
  11. "The effect of enrichment with silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) protein powder on amino acid profile, proximate analysis and sensory characteristic of biscuit"
    1- الهام امین پور دافچاهی 2- اسحق زکی پور رحیم آبادی 3- هانیه رستم زاد 4- انسیه نجات پیرسرایی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 2021
  12. "The effect of different methods of drying bone lesions of yellowfin tuna (Thunuus albacares) on its nutrient compounds"
    1- روح اله نامدار طالشانی 2- هانیه رستم زاد 3- سید مهدی موسوی
    شیلات, 2021
  13. "Production and evaluation of smart biodegradable film based on carrageenan for fish fillet packaging"
    1- نرجس کمالی ثابتی 2- هانیه رستم زاد 3- آریا باباخانی
    شیلات، مجله منابع طبیعی ایران, 2019

Conference Paper

  1. "Applications of nanotechnology in medicine – A review"
    1- علیرضا هدهدی 2- نرجس کمالی 3- هانیه رستم زاد
    سومین همایش بین المللی تحقیقات در علوم و فناوری نانو,
  2. "Application of nanotechnology in the food industry- A review"
    1- نرجس کمالی 2- علیرضا هدهدی 3- هانیه رستم زاد
    سومین همایش بین المللی تحقیقات و علوم و فناوری نانو,
  3. "Different methods of microencapsulation of bioactive substances in spirulina algae"
    1- فاطمه تنهای کماکلی 2- هانیه رستم زاد 3- اسحق زکی پور رحیم آبادی
    سومین همایش ملی علوم زیستی دریای مکران,
  4. "Methods of extraction Fish oil and its effects on various human diseases"
    1- محدثه اسمعیل زاده 2- هانیه رستم زاد
    دومین همایش ملی حفاظت از ماهیان بوم زاد ایران,
  5. "Production of value-added products from crustaceans"
    1- محدثه اسمعیل زاده 2- هانیه رستم زاد
    دومین همایش ملی حفاظت از ماهیان بوم زاد ایران,
  6. "Nanotechnology and its application in seafood packaging"
    1- زینب فکوری 2- هانیه رستم زاد
    دومین همایش ملی حفاظت از ماهیان بوم زاد ایران,
  7. "Fermented products and their application in the fisheries industry"
    1- زینب فکوری 2- هانیه رستم زاد 3- روح اله نامدار طالشانی 4- مریم نیکنام
    هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران,
  8. "An overview of the bioactive properties of phlorotannin compounds extracted from marine brown algae"
    1- علیرضا هدهدی 2- آریا باباخانی 3- هانیه رستم زاد
    هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران,
  9. "Use of high pressure in the storage of fishery products"
    1- زینب فکوری 2- هانیه رستم زاد 3- روح اله نامدار 4- مریم نیکنام
    هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران,
  10. "A review of the products of waste processing in the fishing industry with the aim of feeding animals and its effect on reducing environmental pollution"
    1- هانیه رستم زاد 2- روح الله نامدار
    اولین همایش بین المللی محیط زیست دریای خزر وتوسعه پایدار,
  11. "A review of the types of nanosensors and their applications"
    1- هانیه رستم زاد 2- زینب فکوری
    اولین همایش بین المللی محیط زیست دریای خزر وتوسعه پایدار,
  12. "active packaging with Zingiber officinale and Glycyrrhiza glabra"
    1- هانیه رستم زاد 2- زینب فکوری فکوری
    سومین همایش منابع شیلاتی فناوری های نوین,
  13. "Production and evaluation of nano clay carrageenan film with antimicrobial properties"
    1- هانیه رستم زاد 2- خدیجه تقوا 3- مرضیه بقایی
    همایش توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی,