FA EN AR RU FR CHI

بازگشت به صفحه کامل

دریافت گواهی شرکت خلاق توسط یکی از شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه گیلان

شرکت طراحان بومی دکور بومرنگ به مدیریت پریسا عزیزی و سیده معظمه رازقی مهرجو دانشجویان رشته مهندسی معماری دانشگاه گیلان که از آبان 1398 در قالب هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه گیلان استقرار یافته است و در حوزه طراحی و معماری فعالیت دارد، موفق به دریافت گواهی "شرکت خلاق" از معاونت علمی و فناوری ریاست جهموری شد.
شرکت خلاق به شرکت‌ها و موسسات خصوصی نوآوری اطلاق می‌شود که یا در صنایع خلاق و فرهنگی مشغول بوده و یا الگوهای نوین کسب‌ و کار را در ارائه محصولات و خدمات خود به کار گرفته باشند
. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این شرکت‌ها در سه حوزه «توسعه بازار محصولات و خدمات، تسهیل فضای کسب و کار و پشتیبانی مالی و جذب سرمایه» حمایت می‌نماید. حمایتی که نزدیک و هم‌تراز با قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود که از آن جمله می‌توان به معافیت مالیاتی اشاره کرد.

آدرس کوتاه :